Na mivki pr`Mrtinet

Bar pr`Mrtinet je organiziral II. Mrtinetov turnir 2K10 v odbojki na mivki, ki je potekal v nedeljo 8. avgusta. Prijavljenih je bilo 16 ekip ( mešano moški-ženska ), ki so se pomerili v predtekmovanjih po skupinah.Sledili so izločilni boji, v katerih sta končno zmago slavila mešan par Katja Juhart / Krže Uroš. Premoč zmagovalcem sta morala priznati brata Žnidaršič. V boju za tretje mesto sta slavila Rus / Skalja, ki se nista pustila ugnati  paru Šnabl / Burger (nemško-slovenska dvojica). Za vsesplošno presenečenje turnirja sta poskrbeli ekipa Dvojčici (Lea in Joži Janežič) iz podmladka odbojkarskega kluba Flip-Flop iz Grosuplja, ki sta zasedli odlično peto mesto, saj sta bili daleč najmlajši udeleženki turnirja, kar pa nas navdaja z velikim optimizmom saj to pomeni da gre razvoj odbojke v Grosupljem v pravo smer.

portret najboljših pr`Mrtinet

Vsem udeležencem in vsem ki vas letos ni bilo pa vabljeni na Martinetov turnir 2K11. Posebna zahvala pa je letos namenjena društvu Rad imam Grosuplje za pomoč pri organizaciji letošnjega turnirja .

Bar pr`Mrtinet pa je letos v sodelovanju z odbajkarskim društvom Flip-Flop organiziral MIVKACAMP.

MivkaCamp gasilska

Kamp je potekal na naših igriščih na naslovu Luče 45 / Grosuplje. Začeli smo v ponedeljek, 28. junija – zaključili v četrtek 1.julija. Organizirali smo avtobusni prevoz izpred dvorane Brinje ob 8:00 uri, kjer je bil popoldan tudi povratek ob 18:00 uri. Preskrbljeno je bilo za prehrano in za okrepčila iz Costelle in Ljubljanskih mlekarn. Na zaključek pa smo povabili tudi starše vseh udeleženk. Otroci so se pod vodstvom izkušenih vaditeljic naučili nekaj skrivnosti igranja odbojke na mivki – HVALA Tadeji Veit, Tinkari Seitl, Katji Kocjan.

Vaditeljice so toliko motivirale otroke, da so ti v času odmora in prostih aktivnosti odšli na igrišče in ponavljali vaje, ki jih je v času trenaže pokazala vaditeljica. Za dodatno spodbudo so poskrbeli odlični slovenski igralci odbojke na mivki (hvala tudi Simonu, Matevžu, Janu in Valentinu), ki so nam vsem, tako organizatorjem kot udeležencem kampa in njihovim staršem pokazali kako poteka igra na vrhunskem nivoju. Navdušenje udeleženk, njihovih staršev, pa nam je dalo zagon, da začnemo s pripravami za MIVKAKAMP 2011.

MIVKACAMP

Ostale podrobnosti na www.prmrtinet.si