Bliža se Slovenian BeachTour z glavnim dogodkom Nestea BeachMaster

Ljubljana, 25.5.2009 – S poletnimi meseci se bo v začetku junija pričela letošnja sezona odbojke na mivki; serija turnirjev Slovenian BeachTour z osrednjim dogodkom Nestea BeachMaster, ki se bo odvil od 15. do 18. julija ob Ptujskem jezeru.


Serija turnirjev Slovenian BeachTour 2009 v odbojki na mivki bo kot nadgradnja že uveljavljenih in prepoznavnih tekmovanj 1. razreda preteklih sezon potekala na različnih krajih po vsej državi.

Glavni cilj letošnjega BeachTour-a in BeachMaster-ja je predvsem korenit poseg v organizacijo turnirjev in slovensko odbojko na mivki. Ravno zato bodo v teh negotovih razmerah predstavniki turnirjev ter promotor z združenimi močmi pripravili čimbolj kvalitetne in atraktivne turnirje ter s tem poskrbeli za največje poletno športno dogajanje pri nas.

Potrjeni so naslednji turnirji po vsej Sloveniji.

1. 3. Amalijin turnir, Rimske Toplice, 6. – 7. junij, (samo ženski);

2. Nestea BeachMaster 2009, Ptuj, 15. – 18. julij, (ženski in moški);

3. Državno prvenstvo, Kranj, 31. julij – 1. avgust, (ženski in moški);

4. Hervis Oaza open 2009, Mozirje, 13. – 15. avgust, (ženski in moški);

5. Hit Holidays 2009, Kranjska Gora, 22. – 23. avgust, (ženski in moški).

 

Nestea BeachMaster:

Največji mednarodni turnir v odbojki na mivki pri nas se bo odvijal med 15. in 18. julijem 2009 ob Ptujskem jezeru. Finala se bodo odigrala v soboto, 18. julija ob 19. in 20. uri, zagotovljen bo tudi neposredni prenos na športni televiziji. Na turnirju bodo sodelovale najboljše slovenske ekipe, konkurenco pa bodo povečale tudi atraktivne dvojice iz tujine.

Kot celovit dogodek bo Nestea BeachMaster s pestrim animacijskim in spremljevalnim programom zajemal tudi BeachParty; športni »žur« z atraktivnimi DJ-ji in glasbenimi skupinami.

Janja Napast, predstavnica za stike z javnostmi in Jure Jeraj, vodja BeachTour-a in BeachMaster-ja

tel: 070 500-520, e: press@beachmaster.si, w: www.beachmaster.si