Uspešna otvoritev sezone 2009 v odbojki na mivki v Črnučah

Ljubljana, 1.6.2009 – Tretjo nedeljo v maju se je na odbojkarskih igriščih ŠRC Črnuče v organizaciji odbojkarskega kluba LOK Črnuče odvil otvoritveni lokalni turnir v odbojki na mivki za moške, ki se ga je udeležilo kar 20 dvojic.

 

Na turnirju, katerega točke sicer štejejo za lestvico OZS, so se pomerili nekateri odlični igralci slovenske odbojke na mivki. Poleg atraktivnih in mojstrskih potez že uveljavljenih slovenskih igralcev smo lahko občudovali tudi znanje in požrtvovalnost vseh ostalih sodelujočih ekip.

 

V zaključni del tekmovanja so se po pričakovanju uvrstile izkušenejše ekipe, čeprav presenečenj in solidnih nastopov mlajših ekip ni manjkalo.

V tekmi za tretje mesto je ekipa Berk&Izy (Matevž Berk/Iztok Hodnik) premagala ekipo JJS (Jure in Jaka Senkovič). Finalni dvoboj je postregel z lepo in izenačeno igro, v kateri je ekipa EKOPLANA (Goran Cestnik/Peter Bedrač) še drugič v istem dnevu premagala ekipo GBD (Goran Dolenc/ Dejan Šmalc). Končni rezultat je bil 2:1 ( -13, 11, 12 ), zmaga Ekoplana pa vendarle zaslužena.

 

Najboljšim dvojicam OTVORITVENEGA TURNIRJA ČRNUČE 2009 so organizatorji podelili denarne in praktične nagrade.

 

 

Janja Napast,

predstavnica za stike z javnostmi

 

 

tel: 070/ 500-520, e: press@beachmaster.si, w: www.beachmaster.si