Sestri Fabjan uspešni tudi v drugi tekmi

Ljubljana, 29.6.2009Slovenski odbojkarici na mivki Erika in Simona Fabjan sta tudi v drugi tekmi turnirja na sredozemskih igrah v Pescari vknjižili zmago.

Po včerajšnji zmagi z 2:0 proti Grkinjama, sta bili tokrat sestri Fabjan z 2:1 (18-21, 21-18, 15-7) boljši od ciprskega para Mariota Angelopoulou – Manolina Konstantinou. Kljub temu, da na prvi tekmi nista bili najbolj zadovoljni z igro, tudi danes nista delovali zbrano, zato sta danes morali loviti zaostanek.

Po slabem in razglašenem začetku v prvem nizu sta se Fabjanovi v nadaljevanju le organizirali in odigrali kot znata ter vknjižili drugo zmago na turnirju. Vseeno pa s svojo igro nista najbolj zadovoljni. »Danes sva odigrali pod najinimi pričakovanji. Nikakor se nisva mogli zbrati in odigrati dovolj napadalno. Vendar na koncu sva le ujeli najin ritem ter tekmo dobili. To pa nama je vlilo nove moči za jutrišnjo tekmo proti kvalitetnima Italijankama,« je pojasnila starejša Erika.

Z morebitno zmago nad italijansko dvojico Lucia Bacchi – Greta Cicolari jutri ob 19.30, se bosta Slovenki že uvrstili v četrtfinale.


Janja Napast,

predstavnica za stike z javnostmi

tel: 070/ 500-520, e: press@beachmaster.si, w: www.beachmaster.si